Sagan om Klänningarna

Tidigare har jag skrivit om mina fantastiska skor som helt utan förvarning förökar sig… Nu har det hänt igen! Dock inte gällande skor, utan nu är det klänningar!

För ett par veckor sen spenderades en arbetsdag i Kista centrum, trevligt trevligt, och när dagen är slut har Klänning vardag och Klänning fest träffats. Ingen vet hur detta skedde, men efter denna dag var de ett par.

  

Klännig vardag                                   Klänning Fest

En dag bestämmer detta par för att de ska åka på en kärlekssemester till Polen! Väl i Warszawa kan de inte riktigt hålla sig utan när hemresan stundar har ett litet kärleksbarn skapat, Familjen Klänning har fått en ny medlem: Klänning Strand.

 

Klänning Strand

Efter denna utvidgning av familjen kände de alla tre att lite lugn och ro behövdes. Alla tre njöt av familjens närvaro och började planera nästa resa, en weekend till Göteborg var de alla värda. Väl i Götet, bestämde sig familjen för att en tripp till Gällstad och besöka Outlets. =) Trevligt tänkte alla och helt plötsligt hade familjen blivit större. Klänning Street och Klänning Höst var de nya medlemmarna! Lyckliga åkte alla tillbaka till Härnösand, deras nya hemstad. Nu har Klänning Vardag och Klänning Fest lovat att inte söka nya medlemmar utan njuta av att de är nu är fem!

  

Klänning Street                                  Klänning Höst

Till alla er som lever ut er fantasi…

/A

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s