Lägenheten

Till alla er som tänker så att det knakar…

Jag har ju nu i helgen fått tillträde till MIN LÄGENHET!! Helt underbart att få börja… Vi stötte på diverse problem som bl.a. innefattade enormt många elutag och en massa fula kablar. Men med världens bästa pappa så var det snabbt löst. Färg är inhandlat, likaså spackel m.m. Så till helgen ska jag sätta igång på allvar! =) Bilder kommer imorgon..

Lägenheten
På Norrböle – Hyttlidgatan (granne med Edda och Norrvalla… Ser alla vältränade grabbar spela fotboll ifrån mitt köksfönster!) En 2a på 59 kvm, med ett stoort kök, en klädkammare och en massa annan förvaring. 

Längtar tills jag får ordning… HEMMA!! Är ju, som jag skrivit tidigare. rätt länge sen jag bodde en längre tid på ett och samma ställe. 12 gånger sen november år 2000! Nu ska jag slippa detta runtflyttande…

Denna vecka bjuder på en massa självskydd = massa blåmärken, sen ska jag försöka ta mig till Sundsvall någon kväll och mysa med bror + tjej. Har även tänkt hinna med en AfterWork och lite plugg… För första gången kommer veckan kanske att gå relativt snabbt. Eller iaf på kvällstid. Måste ju komma igång med träningen igen nu.

/A

Annonser

3 responses to “Lägenheten

  1. Härligt att du fått tillträde nu!

    Sv: Går bra att lägga in en beställning nu, eftersom företaget reggades den 29/10. Priset på den tv-bänken som vi har är 3900:- Det finns en sådan i lager.

  2. Åh, hyttlidgatan. Där låg min första lägenhet. Jag älskade verkligen den. Hoppas du kommer att trivas. å kul också att inreda med kakel och tapeter.

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s