Frånvaro

beror på att ett nytt litet liv har kommit till vår familj. Han kom den 20/5 kl. 10.30, vägandes 2975 g o mätte 48 cm. Efter ca 6,5 timmars värkar fick ha hjälp av en snäll läkare och en effektiv sugklocka, sedan var han ute. Tänk vad underbart häftigt det är att han är hel och att allt funkar. Dock var det lilla livet lite gul och därför har han fått sola en natt på bb. Nu är gulsoten på väg bort och vi spenderar dagarna med att äta och sova. Blir endel blöjbyten också.

Sedan vi kom hem har Liten hunnit med en massa saker, bla besök av hela släkten, lunch på Jip, en första dejt med lilla M (som för övrigt inte är speciellt lite längre, inte i jämförelse med Liten), besök på Ranchen och bus med barnen där, shopping på stan, mys med moster och besök hos gammelmormor. Och igår introducerades nappen. Skulle kunna vara ett misstag av oss, men men…

Imorgon bär det av till BVC för en extra vägning, vi måste ju veta att han får i sig tillräckligt, speciellt med tanke på gulsoten. Sen ev en dejt med Litens blivande fru E. =)

Vill inte lägga upp några bilder här ännu, funderar på att lösenordslägga bloggen. Sen är det fritt fram med bilder. (ja jag vet, lite hispig, men måste vara lite försiktig med tanke på yrkesvalet… )

/A

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s